Blog

Pyszny początek nowego tygodnia pracy
Pyszny początek nowego tygodnia pracy
2023-09-21 14:52:00

Nowy tydzień pracy to idealny czas, aby zebrać swoich pracowników wokół stołu, wspólnie się zebrać i zacząć dzień od mocnego śniadania. Dlatego z przyjemnością zapraszamy Cię do skorzystania z naszej oferty śniadania firmowego, kt&oac...

Więcej
Nastrojowe wesele w ogrodzie
Nastrojowe wesele w ogrodzie
2023-08-26 08:00:00

Wraz z dźwiękiem śpiewu ptaków, zapachem kwiatów i przyjemnym ciepłem promieni słońca, mieliśmy zaszczyt uczestniczyć w pięknym wydarzeniu- wspaniałym weselu w otoczeniu klimatycznego ogrodu obok domu rodzinnego Panny Młodej, a wszystko to w...

Więcej
Apetyczne przekąski na otwarciu przychodni
Apetyczne przekąski na otwarciu przychodni
2023-05-29 13:00:00

Jesteśmy niezmiernie dumni z tego, że nasze partyboxy ponownie zachwyciły gości, tym razem podczas otwarcia przychodni Mak-Med w Wołominie. Na specjalne życzenie klienta, przekąski i desery z naszych partyboxów zostały wyeksponowane na eleganckich ...

Więcej
Galeria Wołomin
Galeria Wołomin
2021-04-08 12:43:00

Realizacja spotkania branżowego na terenie Galerii Wołomin. ...

Więcej
Muzeum Powstania Warszawskiego
Muzeum Powstania Warszawskiego
2021-04-08 09:02:00

Realizacja dla Fundacji Sprzymierzeni z Grom na terenie Muzeum Powstania WarszawskiegoMieliśmy ogromny zaszczyt brać udział w szczytnym wydarzeniu mającym na celu zbiórkę środków na leczenie Weteranów Elitarnej jednostki Wojskowej Gro...

Więcej
Mariusz Gawryszewski - wywiad z Szefem Kuchni Hotelu Trylogia
Mariusz Gawryszewski - wywiad z Szefem Kuchni Hotelu Trylogia
2020-11-23 11:51:00

Zadaliśmy kilka pytań Szefowi Kuchni Hotel Trylogia Catering - Mariuszowi Gawryszewskiemu. Opowie nam o trudzie pracy kucharza, o swoich pasjach, wyzwaniach i swoim ulubionym daniu. Poznajcie bliżej jednego z najlepszych kucharzy. JAK ZACZĘŁA SIĘ TWOJA ...

Więcej
Wsparcie dla medyków
Wsparcie dla medyków
2020-03-17 11:39:00

Drodzy Goście! W tym trudnym dla wszystkich czasie, musimy być jeszcze bardziej wytrwali i dzielni, ale też musimy otworzyć swe serca jeszcze mocniej, niż dotychczas! Mimo tego, że cała branża hotelarsko-gastronomiczna, której i my jesteśmy części...

Więcej