Szynka wieprzowa sous vide z sosem musztardowym

/ gramatura: 160g mięso + sos

27.00
szt.
Czas realizacji zamówienia: 3 dni

Metoda gotowania sous - vide lub inaczej w opakowaniu próżniowym jest doskonałym sposobem gotowania potraw zachowującym ich lepszą jakość, walory smakowe, a co ważne umożliwiającym utrzymanie precyzyjnej kontroli nad temperaturą gotowanego produktu. Szynka jest bardzo miękka, w połączeniu z sosem musztardowym świetnie się komponuje.

 

 


/ Sposób przygotowania:

Oferowane propozycje dań głównych z naszej oferty są półproduktami, wymagającymi poddania końcowej obróbce cieplnej.

Czas potrzebny na przygotowanie gotowego dania to maksymalnie 15-20 min.

 


/ Porcja:

Gramatura dania: 160g mięsa + sos

Zamówienia są przygotowywane w zbiorczych, jednorazowych pojemnikach. Oddzielnie pakowane są mięso, dodatki oraz sosy.

Minimalna ilość zamówienia: 4 porcje

 

Parametry:

Piekarnik nagrzać do 140 stopni (góra/dół + termoobieg) > mięso przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać pod przykryciem ok 15-16 min

 


/ Informacje dodatkowe:

 - Wszystkie dodatki do dań można odgrzewać według własnych, indywidualnych upodobań oraz możliwości sprzętowych. Z powodzeniem można je również odgrzewać w kuchence mikrofalowej. Przy  jej użyciu rekomendujemy pośrednią moc grzania.

- Używając piekarnika rekomendujemy ułożenie na dolnej blaszce naczynia z wodą, która parując zapobiegnie wysuszaniu potraw.

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: