• Filet z karpia panierowany z pieczarkami

Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 g pieczarek

23.00
porcje
Czas realizacji zamówienia 3 dni

Smażony filet z karpia z dodatkiem duszonych pieczarek.


/ Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia. Do samodzielnego odgrzania w piekarniku.


/ Porcja:

Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml pieczarek. Zapakowane oddzielnie w jednorazowe pojemniki.

»  piekarnik nagrzać do 140 stopni (grzanie góra/dół + termo obieg).

»  rybę przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać 12-14 min 

»  w międzyczasie, sos przekładamy  do garnka z grubym dnem. Podgrzewamy na wolnym ogniu często mieszając. 
    Nie dopuścić do wrzenia

»  Gotową rybę podajemy z ciepłym sosem razem lub podanym oddzielnie


 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie