Filet z karpia panierowany z pieczarkami

Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 g pieczarek

38.00
porcje
Czas realizacji zamówienia: 3 dni

Smażony filet z karpia z dodatkiem duszonych pieczarek.


/ Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia. Do samodzielnego odgrzania w piekarniku.


/ Porcja:

Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml pieczarek. Zapakowane oddzielnie w jednorazowe pojemniki.

Parametry:

»  piekarnik nagrzać do 140 stopni (góra/dół + termo obieg).

»  rybę przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać 12-14 min 

»  w międzyczasie, sos przekładamy do rondelka z grubym dnem. Podgrzewamy na wolnym ogniu często mieszając. 
    Nie dopuścić do wrzenia

»  Gotową rybę podajemy z ciepłym sosem obok ryby lub podanym oddzielnie

 

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: