Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Szynka wieprzowa sous vide z sosem musztardowym
/ gramatura: 160g mięso + sos
Metoda gotowania sous - vide lub inaczej w opakowaniu próżniowym jest doskonałym sposobem gotowania potraw zachowującym ich lepszą jakość, walory smakowe, a co ważne umożliwiającym utrzymanie precyzyjnej kontroli nad temperaturą gotowanego produktu. Szynka jest bardzo miękka, w połączeniu z sosem musztardowym świetnie się komponuje.
/ Sposób przygotowania:
Oferowane propozycje dań głównych z naszej oferty są półproduktami, wymagającymi poddania końcowej obróbce cieplnej.
Czas potrzebny na przygotowanie gotowego dania to maksymalnie 15-20 min.
/ Porcja:
Gramatura dania: 160g mięsa + sos
Zamówienia są przygotowywane w zbiorczych, jednorazowych pojemnikach. Oddzielnie pakowane są mięso, dodatki oraz sosy.
Minimalna ilość zamówienia: 4 porcje
Piekarnik nagrzać do 140 stopni (góra/dół + termoobieg) > mięso przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać pod przykryciem ok 15-16 min
/ Informacje dodatkowe:
- Wszystkie dodatki do dań można odgrzewać według własnych, indywidualnych upodobań oraz możliwości sprzętowych. Z powodzeniem można je również odgrzewać w kuchence mikrofalowej. Przy jej użyciu rekomendujemy pośrednią moc grzania.
- Używając piekarnika rekomendujemy ułożenie na dolnej blaszce naczynia z wodą, która parując zapobiegnie wysuszaniu potraw.
-
Polecamy
-
Produkty podobne