Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Aksamitna zupa z maślaków z łazankami
1 porcja / 300 ml
Aksamitna zupa z maślaków, z makaronem typu łazanki, zabielana słodką śmietanką
/ Przygotowanie:
Produkt gotowy do spożycia, do samodzielnego odgrzania.
Instrukcja podgrzania zawarta jest w sekcji Sposób przygotowania
/ Porcja:
Jedna porcja: 300 ml + makaron łazanki
/ Zamówienie:
Minimalne zamówienie: 4 porcje
Zamówienia są przygotowywane w zbiorczych, jednorazowych pojemnikach.
» Zupę przełożyć do garnka, podgrzewać na niedużym ogniu/ małej mocy często mieszając.
» Nie dopuścić do wrzenia
» Dodatki do zup tj. makaron, jajko wkładamy do gorącej zupy.
-
Polecamy
-
Produkty podobne