Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pieczone plastry schabu z farszem chrzanowym (schab po warszawsku)
1 półmisek = 16 porcji
Nasza sztandarowa, wyjątkowo smaczna przekąska - pieczone plastry schabu z farszem chrzanowo-jajecznym. To połączenie soczystego mięsa schabu z intensywnym smakiem chrzanu i delikatnością jajek.
Pieczone plastry schabu, starannie przygotowane, zachowują soczystość mięsa. Farsz chrzanowo-jajeczny dodaje daniu pikantności i kremowej konsystencji, tworząc zgrane połączenie smaków.
Przekonaj się sam!
/ Sposób przygotowania:
Produkt gotowy do spożycia.
/ Opakowanie:
Wyeksponowany na jednorazowym półmisku, udekorowanym i gotowym do postawienia na stół.
i |
Standardowo przystawki przygotowywane są na bezzwrotnych, jednorazowych półmiskach, udekorowanych i gotowych do postawienia na stół. Istnieje możliwość odbioru zamówienia na zastawie porcelanowej. Kaucja zwrotna za półmiski porcelanowe płatna jest gotówką przy odbiorze zamówienia w wysokości 30 zł/półmisek. Decydując się, pamiętaj o zaznaczeniu tej opcji w podsumowaniu zamówienia. |
-
Polecamy
-
Produkty podobne