Dania do podgrzania
Warunki realizacji
catering wielkanocny
Zamówienia przyjmujemy do 14 kwietnia 2025 r. (poniedziałek) do godziny 24:00.
Odbiór osobisty:
-
18 kwietnia (Wielki Piątek) od 13:00 do 19:00
-
19 kwietnia (Wielka Sobota) od 13:00 do 18:00
Dostawa
- 18 kwietnia (Wielki Piątek) od 08:00 do 16:00
- 19 kwietnia (Wielka Sobota) od 08:00 do 12:00
Wyświetlanie wszystkich wyników: 19
-
Deska Zagłoby
289,00 zł – 299,00 zł Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu -
Żurek tradycyjny
16,00 zł -
Barszcz biały
16,00 zł -
Pieczona biała kiełbasa z cebulką
19,00 zł -
Krem pomidorowy
15,00 zł -
Krem z pieczonego ziemniaka
15,00 zł -
Aksamitna zupa z maślaków z łazankami
17,00 zł -
Zupa gulaszowa
16,00 zł -
Krem z białych warzyw z imbirem
15,00 zł -
Rosół tradycyjny z makaronem
14,00 zł -
Kaczka luzowana pieczona w pomarańczach
44,00 zł -
Faszerowany filet z kurczaka z kością w aksamitnym sosie śmietanowym
36,00 zł -
Bioderka z kurczaka zawijane w bekon
34,00 zł -
Filet z dorsza z delikatnym sosem z białych porów
38,00 zł -
Konfitowane udo z kurczaka w maśle z sosem pomarańczowym
37,00 zł -
Szynka wieprzowa sous-vide w sosie musztardowym
33,00 zł -
Polędwiczka wieprzowa z sosem borowikowym
39,00 zł -
Policzki wołowe w sosie pieczeniowo-winnym
45,00 zł -
Tagiatelle ze szpinakiem
34,00 zł



Zamów i odbierz catering w dogodnym terminie
