Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Kaczka pieczona w całości
Waga kaczki przed przygotowaniem ok 2,2 kg
Wolno pieczona kaczka podana w całości, faszerowana jabłkiem i pomarańczą. Produkt do samodzielnego pokrojenia.
/ Sposób przygotowania:
Oferowane propozycje dań głównych z naszej oferty są półproduktami, wymagającymi poddania końcowej obróbce cieplnej.
Do zestawu z zamówieniem dołączona jest krótka instrukcja przygotowania posiłku w warunkach domowych, przy użyciu piekarnika lub kuchenki.
Czas potrzebny na przygotowanie gotowego dania to maksymalnie 15-20 min.
/ Porcja
Zamówienia są przygotowywane w zbiorczych, jednorazowych pojemnikach.
Minimalna ilość zamówienia: 1 szt.
Piekarnik nagrzać do 150 stopni (góra/dół + termoobieg)
W między czasie kaczkę podzielić nożem lub nożyczkami na minimum części, przełożyć do naczynia żaroodpornego i przykryć pokrywą lub folią aluminiową.
Podgrzewać 18-20 min
-
Polecamy
-
Produkty podobne