
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Filet z karpia z sosem pietruszkowym z odrobioną chrzanu


Symbol:
Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml sosu
23.00
Czas realizacji zamówienia | 3 dni |
Kod kreskowy | |
EAN | porcja |
Pieczony filet z karpia z dodatkiem sosu pietruszkowego z nutą chrzanu.
/ Sposób przygotowania:
Produkt gotowy do spożycia. Do samodzielnego odgrzania w piekarniku.
/ Porcja:
Na jedną porcję składa się 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml sosu. Zapakowane oddzielnie w jednorazowe pojemniki.
» piekarnik nagrzać do 140 stopni (grzanie góra/dół + termo obieg).
» rybę przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać 12-14 min
» w międzyczasie, sos przekładamy do garnka z grubym dnem. Podgrzewamy na wolnym ogniu często mieszając.
Nie dopuścić do wrzenia
» Gotową rybę podajemy z ciepłym sosem razem lub podanym oddzielnie