Dorsz bałtycki z aksamitnym sosem koktajlowym

1 porcja = 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml sosu

29.00
porcje
Czas realizacji zamówienia: 3 dni

Pieczony filet z dorsza bałtyckiego podany z sosem koktajlowym. 


 

/ Sposób przygotowania:

Produkt gotowy do spożycia. Do samodzielnego odgrzania w piekarniku.


/ Porcja:

Gramatura dania : 150 g ryby (waga po przygotowaniu) + 100 ml sos.

Zamówienia są przygotowane w jednorazowych opakowaniach gastronomicznych:  oddzielnie zapakowana ryba, oddzielnie sos.

Parametry:

»  piekarnik nagrzać do 140 stopni (góra/dół + termo obieg).

»  rybę przełożyć naczynia żaroodpornego. Podgrzewać 12-14 min 

»  w międzyczasie, sos przekładamy do rondelka z grubym dnem. Podgrzewamy na wolnym ogniu często mieszając. 
    Nie dopuścić do wrzenia

»  Gotową rybę podajemy z ciepłym sosem obok ryby lub podanym oddzielnie

Zapytaj o ofertę
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zapytaj o ofertę: